10.03.11

Послання Марії Воче з нагоди 3 річниці смерті К'яри

Президент Руху Фоколярів звертається до всіх тих, хто в ці дні бере участь у різноманітних заходах присвячених пам'яті К'яри Любіх.

«Мої дорогі, щиросердечно вітаю всіх вас, а особливо цивільну та церковну владу, які разом з вами беруть участь у заходах присвячених третій річниці переходу К'яри до неба.

Заходи, що проводяться з цієї нагоди у багатьох частинах світу є дуже різноманітними: в деяких містах присвячуються їй дороги, школи, парки. В інших служиться Божественна Літургія під головуванням єпископів або кардиналів. Ще в інших - відбуваються великі або малі зустрічі в різних середовищах. Особливого значення має міжнародний екуменічний день 12 березня у Тренто, рідному місті К'яри, під заголовком: "К'яра Любіх: Життя та харизма для єдності християн", організований спільно з Центром «Один», який святкує 50-річчя своєї діяльності.

Все це робиться в подяку Богові за дар плідного життя К'яри. Вона, насправді, проголошуючи взаємну любов між людьми і народами, відкрила діалог на всіх рівнях для сприяння досягненню миру і єдності людської родини. Свідком цього є багато людей, які живуть по всьому світу "духовність сопричастя", яку вона залишила нам у спадок.

Моїм найщирішим побажанням є, щоб святкування третьої річниці, означало для кожного з нас нове зобов'язання:жити для реалізації бажання К'яри: «Я прийду до Тебе, Боже мій (....), з моєю сміливою мрією - принести тобі весь світ в руках»।

Я є з усіма вами з пам'яттю про Кяру, присутньою і живою, більше ніж будь-коли»

Марія Воче – Емаус

Рока ді Папа, 9 березня 2011

Немає коментарів:

Дописати коментар